Centar za artroskopiju i sportsku hirurgiju

* Osmana Đikića 3, Beograd, Serbia

Artroskopija je najsavremnija, minimalno invazivna metoda koja služi za dijagnostiku, a kojom se mogu odraditi i sitne intervencije. Centar za artroskopiju i sportsku hirurgiju. Tim specijalista Atlas opšte bolnice iz oblasti Ortopedije izvodi najsavremenije endoskopske operacije povrede zglobova kao i različitih degenerativnih oboljenja zglobova i vanzglobnih struktura. Sve ove operacije izvode se u opštoj ili spinalnoj anesteziji. U Atlas opštoj bolnici uspešno se može uraditi artroskopija: -artroskopska operacija kolena -artroskopska operacija ramena -artroskopska operacija ručnog i skočnog zgloba -artroskopska operacija kuka -artroskopska operacija kičmenog stuba (diskus hernije) U artroskopiji se koriste manji hirurški instrumenti koji se uvode u zglob kroz jedan ili više dodatnih rezova.

Regija tela i metode lečenja
Artroskopija i sportska hirurgija
Pošaljite upit
Sharebico podržava bezbedno šerovanje, pozivamo vas da proučite savete na ovoj stranici
- RSD / Cena medicinske usluge
- RSD / Rendgenski snimak kosti ili zgloba
- RSD / Ultrazvuk zgloba
- RSD / Punkcija zgloba
- RSD / Intraartikularna injekcija
- RSD / Lokalna infiltracija leka
- RSD / Gipsana imobilizacija
- RSD / Repozicija kosti ili zgloba
- RSD / Hirurško lečenje Carpal tunel sindroma
- RSD / Operacija Ahilove tetive
Cilj medicinske uslugePrednost artroskopske hirurgije u odnosu na klasičnu metodu pristupa je u tome što je manje invazivna, tokom postupka nanosi manju štetu vezivnom tkivu, obezbeđuje bolju vidljivost unutrašnjeg zgloba i kraće vreme oporavka nakon intervencije, što je posebno značajno kod sportista.
Boravak i ishranaInostranim pacijentima obezbeđen je produženi boravak, po potrebi. Za pacijente muslimanske veroispovesti obezbeđena je ishrana po Halal standardu.
Centar za artroskopiju i sportsku hirurgiju
* Osmana Đikića 3, Beograd, Serbia