Estetska korekcija nosa (Rinoplastika)

* Kneza Višeslava 36, Belgrade, Serbia

Estetska korekcija nosa je jedna od najzahtevnijih operacija jer se jasno uočava promena koja znatno doprinosi poboljšanju izgleda i može znatno promeniti fizionomiju. To navodi na zaključak da ovakve operacije trebaju izvoditi stručnjaci ne samo sa posedovanjem velikog umeća već i sa odgovarajućim iskustvom. Korekcija nosa je takodje veoma značajna operacija jer treba imati u vidu da je oblik nosa jedna od glavnih odličja ljudskog lica i kao takav doprinosi skladu lica kao celine. Nije teško razumeti da taj sklad veoma često određuje i psihički status osobe. Te osobe sa nepravilnim nosem često imaju nesigurnost i pate zbog toga. Osetljive osobe često mogu biti potpuno zakočene ovakvim nedostatkom te nisu u mogucnosti da u privatnom i poslovnom životu donose pravilne odluke. Zato je potrebno naglastiti da svaki nos može da se koriguje.

Cilj:
Promena veličine i oblika nosa (izražen greben nosa- grba, predugačak nos, preširok nos, baburasti ili asimetričan vrh, sedlast nos), kao i korekcija eventualnih poremećaja disanja tj. devijacija septuma.
Pošaljite upit
Sharebico podržava bezbedno šerovanje, pozivamo vas da proučite savete na ovoj stranici
- RSD / Cena zahvata:
Ko može da se podvrgne zahvatu?Plastični hirurzi obično preporučuju da se hirurška korekcija nosa ne izvodi pre 18. godine života zbog toga što do puberteta još nije završen rast nosa. Ukoliko ste dobrog opšteg zdravlja ne postoji gornja starostna granica za ovu vrstu operacije.
Estetska korekcija nosa (Rinoplastika)
* Kneza Višeslava 36, Belgrade, Serbia