Liposukcija stomaka

* Kneza Višeslava 36, Belgrade, Serbia

Masno tkivo je sastavni deo građe čoveka, a svojom količinom i rasporedom bitno utiče na oblik i izgled tela. Masno tkivo kod normalno građenih osoba sadrži otprilike ujednačen broj masnih ćelija, dok kod patološki gojaznih osoba broj masnih ćelija može biti i višestruko veći. Povećana količina masnog tkiva može prouzrokovati dva osnovna tipa poremećaja: opštu gojaznost koja vremenom može prerasti u ozbiljnu psiho-fizičku bolest i celulit koji najčešće predstavlja estetski problem i pojavljuje se isključivo kod žena. Na pojedinim delovima ženskog tela postoje u tom smislu već predodređena mesta za nakupine masnog tkiva. To su prvenstveno struk, zatim bedra, unutrašnja strana kolena i natkolenica, gležnjevi, nadlaktice i podbradak. Kako će se masno tkivo rasporediti po telu, određuju dva faktora: nasledni faktor i ishrana.

Cilj:
Ovom operacijom poboljšavate konturu tela uklanjanjem masnoće iz odredjenih područja, kao što su stomak, bokovi, bedra, zadnjica, kolena, nadlaktice, podbradak.
Pošaljite upit
Sharebico podržava bezbedno šerovanje, pozivamo vas da proučite savete na ovoj stranici
- RSD / Cena zahvata:
Ko može da se podvrgne zahvatu?Zahvatu mogu da se podvrgnu sve osobe kod kojih ne postoje kontraindikacije za izvođenje zahvata.
Liposukcija stomaka
* Kneza Višeslava 36, Belgrade, Serbia