Sharebico
*****

Odvikavanje od pušenja

* Avijatičarski trg 10, Belgrade, Serbia

Duvan ubija polako ali sigurno! On je odgovoran za smrt miliona ljudi širom sveta. U Srbiji je, prema nedavnim istraživanjima, gotovo svaki četvrti građanin pušač. Prestankom pušenja smanjuju se zdravstveni rizici i poboljšava zdravlje pušača i svih onih koji su kao pasivni pušači prisiljeni da udišu duvanski dim. Pripreme za terapiju: Odlučite se za terapiju onda kada zaista želite prestati da pušite - Vi odrededite dan i termin. Nedelju pre terapije pijte mnogo obične vode (barem 2 litre dnevno). Pripremite se na to da izbegavate situacije u kojima dobivate želju za cigaretom. Na dan terapije učinite sledeće: * ispraznite i operite sve pepeljare * zamolite partnera i prijatelje da ne puše kad su u vašem društvu 24h nakon terapije * rešite se svih cigareta kod kuće, na poslu i u automobilu, sačuvajte samo jednu kutiju * tu kutiju obavezno donesite na terapiju, biće nam potrebna Na terapiji: Za početak je potrebno da popušite svoju poslednju cigaretu. Iz pepeljare ćemo uzeti pepeo i zajedno sa ostatkom cigarete staviti u posebnu posudu koja je povezana s BICOM aparatom. Nakon toga udobno ćete se smestiti u terapeutsku stolicu i terapija može početi. Nakon samo 20 minuta više nećete imati želju za cigaretom. Dobro došli u svet nepušaća! Nakon terapije: Nakon terapije vaše telo će početi ubrzano izbacivati nikotin i katran i ostale štetne supstance koje truju organizam pušača. Koža je naš najveći organ za eliminaciju pa će i najviše štetnih supstanci izači kroz nju. Neka vas ne začudi ako voda nakon tuširanja bude smeđa - to je nikotin. Nemojte zaboraviti i dalje piti mnogo obične vode jer tako pomažete bubrezima da izbace toksine iz tela. Ako ste u prilici možete otići u saunu - znojenje je odličan način izbacivanja toksina iz organizma.

Lokacija
Beograd
Novi Sad
Pošaljite upit
Sharebico podržava bezbedno šerovanje, pozivamo vas da proučite savete na ovoj stranici
- RSD / Cena usluge
Cilj medicinske uslugeOsnovni pristup je tretiranje akupunkturnih tačaka i određenih refleksnih zona na telu putem posebnih elektroda koje mogu preneti poruke do mozga. Ako određenu supstancu uzimate dovoljno dugo - na primer, nikotin ili alkohol - encefalini tj. prenosnici moždanih hemikalija će za nju napraviti mesta tako da postaju potrebni za hemijsku ravnotežu. Ako, tu hemikaliju uklonite - recimo, prestanete da pušite - mozak se nađe u stanju šoka poznatijem kao apstinencijska kriza ili kriza odvikavanja. BICOM aparatom obnavljamo ravnotežu hemikalija i tako uklanjamo simptome odvikavanja od zavisnosti. U osnovi, biorezonanca obnavlja uslove prema kojima je vaše telo funkcionisalo pre nego što ste zapalili prvu cigaretu.
Kolika je uspešnost terapije?Uspešnost terapije je 70% nakon samo jedne, a 98% nakon tri terapije. U večini slučajeva potrebna je samo jedna antinikotinska terapija da biste postali nepušać.
Odvikavanje od pušenja
* Avijatičarski trg 10, Belgrade, Serbia