Spinalna hirurgija

* Osmana Đikića 3, Beograd, Serbia

Medicinski tim ortopedskih hirurga i neurohirurga (spinalnih hirurga) Atlas opšte bolnice je po prvi put u Srbiji izveo kompletnu endoskopsku operaciju korekcije deformiteta kičme što je trenutno najsavremeniji vid operativnog lečenja u svetu. Kičmeni stub se sastoji iz 3 dela: vratni (cervikalni), grudni (torakalni) i lumbalno-krsni (lumbosakralni). Postoje 3 tipa procesa koji se na kičmi mogu lečiti hirurški: Patološke promene koje vrše pritisak na nervne strukture (kičmenu moždinu ili korene živaca), nestabilnost delova kičmenog stuba, kao i neki drugi uzrok bola koji je moguće rešiti hirurškim putem. U okviru centra za hirurgiju bolesti kičmenog stuba gde rade vrhunski specijalisti iz ove oblasti postoje sve vrste dijagnostike i procedura koje se odnose na kičmu i kičmenu moždinu.

Regija tela i metode lečenja
Kičma
Pošaljite upit
Sharebico podržava bezbedno šerovanje, pozivamo vas da proučite savete na ovoj stranici
- RSD / Cena medicinske usluge
Cilj medicinske uslugeSpinalna hirurgija – Hirurgija kičmenog stuba rešava najkomplikovanije probleme koji onemogućavaju pravilno funkcionisanje kičme i čitavog organizma.
Boravak i ishranaInostranim pacijentima obezbeđen je produženi boravak, po potrebi. Za pacijente muslimanske veroispovesti obezbeđena je ishrana po Halal standardu.
Spinalna hirurgija
* Osmana Đikića 3, Beograd, Serbia