Sharebico
****

Zubni implantati

* Obala Luke Vukalovića, Trebinje, Bosnia and Herzegovina

ORALNA IMPLANTOLOGIJA je grana stomatologije koja se bavi ugradnjom zubnih implantata. To je strano telo (titanijum), koje se ugrađuje u viličnu kost, i nakon određenog vremena stvara čvrstu vezu sa kosti. Na implantat se stavlja krunica, nosač mosta, ili kao sidrište proteze. Zubni implantati pružaju prednost u odnosu na druge protetske mogućnosti. Prvo, izgledaju i funkcionišu poput prirodnog zuba, drugo, zamjenjuju zube bez žrtvovanja susjednih zuba. Implantat će pomoći i u očuvanju alveolarnog grebena, stimuliše okolnu kost i nema resorpcije kosti. Titanijum se ponaša neutralno, nema alergije i organizam ga dobro prihvata. ZAMJENA JEDNOG ZUBA Prednosti zamjene jednog zuba implantatom su ti što se susjedni zubi ne moraju brusiti, a to je posebno važno izbeći kod prednjih zuba. Gingiva se nalazi u dobrom odnosu sa krunicom i vratom zuba, tako da se stvaraju optimalni uslovi za održivost implantata. KLASIFIKACIJA: - Gornja vilica: četiri nedostajuća sjekutića zamenjuju se sa četiri implantata - Donja vilica: četiri nedostajuća sjekutića ugrađuju se samo dva implantata - Pretkutnjaci i kutnjaci: svaki nedostajući zub zamjenjuje se implantatom

O klinici
Stomatološki centar "Tomanović" je moderna, savremeno opremljena ordinacija koja svim svojim pacijentima pruža najkvalitetnije usluge u najprijatnijim uslovima. Ordinacija se nalazi u Trebinju, obala Luke Vukalovića bb, a osnivač i vlasnik je dr Milan Tomanović. Od početka rada osnovna ideja koja prati ordinaciju je kvalitet pruženih usluga. Na toj ideji baziran je i izbor stomatoloških materijala i izbor saradnika, kao i princip da se samo neprestanim stručnim usavršavanjem mogu postići vrhunski rezultati u terapijama bolesti usta i zuba. Svi zaposleni u centru su redovni učesnici svih značajnih stomatoloških dešavanja u regionu, i kroz stalno usavršavanje idu u korak sa razvojem svih grana stomatologije. Naše osoblje će Vas stručno i profesionalno uputiti kako da sačuvate zdravlje Vaših usta i zuba, sanirate postojeća oboljenja i očuvate postignute rezultate. Naš tim potrudiće se da strah postane prošlost, a lijep i zdrav osmijeh Vaš zaštitni znak.
- RSD / Cena usluge
60.000 RSD / Straumann implant SLActiv (doživotna garancija)
27.500 RSD / Straumann SLActiv abatment
Cilj stomatološke uslugeZubni implantati pružaju prednost u odnosu na druge protetske mogućnosti. Prvo, izgledaju i funkcionišu poput prirodnog zuba, drugo, zamjenjuju zube bez žrtvovanja susjednih zuba. Implantat će pomoći i u očuvanju alveolarnog grebena, stimuliše okolnu kost i nema resorpcije kosti. Titanijum se ponaša neutralno, nema alergije i organizam ga dobro prihvata.
Zubni implantati
* Obala Luke Vukalovića, Trebinje, Bosnia and Herzegovina