Sharebico
****
*
Rezervacija
Pošaljite upit
Zubni implatati
Kraljevića Marka 10, Novi Sad, Serbia
- RSD / Cena usluge
Cilj stomatološke uslugeUgradnja implantata koristi se kao zamena za prirodni koren zuba. Zajedno sa nadogradnjom i protetskom krunicom zuba čine jedinstvenu celinu za funkcionalnu i estetsku rehabilitaciju jednog ili više zuba koji nedostaju.
Koliko traje ugradnja implatata?Ugradnja implantata obavlja se u lokalnoj anesteziji i traje oko 15 minuta po jednom implantatu.
Da li je ugradnja implatata bolna? Procedura i oporavak su potpuno bezbolni. Nakon 4-6 meseci, na implantat se postavlja nosač za krunu, odnosno suprastruktura, na koju se odmah postavlja veštački keramički zub.
Zašto odabrati nas?-zato što ste nam Vi najvažniji -zato što je naš odnos sa pacijentima ličan i prijateljski -zato što se trudimo da steknemo Vaše poverenje od prvog ulaska u našu ordinaciju -zato što se naš tim konstantno usavršava i unapredjuje svoje znanje u zemlji, a posebno u inostrantsvu -zato što koristimo najsavremenije materijale i sarađujemo sa najboljim zubnim-tehničarima -zato što dajemo garanciju na sve naše radove -poštujemo Vaše vreme - na svaki zakazani termin bićete primljeni bez čekanja -vratićemo Vam, pre svega zdrav i lep osmeh, i povratićemo Vaše samopouzdanje